Livrarea comenzilor


Livrarea anvelopelor se face prin firme de curierat rapid (DPD, Dragon Star Curier), oriunde in tara in termen de 1-4 zile lucratoare de la primirea si confirmarea comenzii telefonic.

Termenul de livrare de 1-4 zile lucratoare se poate prelungi in perioadele foarte aglomerate atunci cand firmele de curierat sunt suprasolicitate (sezonul la vanzarea anvelopelor de vara/iarna, sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, etc.) sau in situatiile in care firmele de curierat au intarzieri la preluarea coletelor din motive care tin de organizarea lor interna.

In ziua primirii coletului veti fi contactati de unul dintre agentii curieratului cu cateva ore inainte de a se face livrarea.

Produsele prezentate in magazinul online www.lamahar.ro pot fi livrate doar pe teritoriul Romaniei (nu livram in afara tarii). Transportul este GRATUIT oriunde in Romania la achizitionarea de minim 4 anvelope la autoturisme, SUV/4X4, Off-road, ATV/Quad/Moto, Utilitare si de minim 2 anvelope la categoriile camioane/autobuze, agro-industriale.

In cazul in care comanda nu contine date complete si corecte de facturare sau de livrare, termenul de livrare a comenzii incepe din momentul in care cumparatorul pune la dispozitia vanzatorului informatiile corecte sau care lipseau.