Garanție


Toate produsele comercializate pe site sunt noi, provin din surse autorizate de fiecare producator in parte si beneficiaza de conditii de garantie in conformitate cu legislatia in vigoare si politica comerciala a producatorilor.

Dupa acceptarea unei comenzi, cumparatorul va primi o factura insotita cu un certificat de garantie care contine toate detaliile cu privire la modul cum se asigura garantia.

Reglementări de acordare a garanţiei:

Reclamatiile referitoare la produsele achizitionate se fac in perioada de garantie si se vor depune la sediul societatii LAMAHAR SRL, sat Lupeni (cod postal 537165), str. Principala, nr. 36/A, judeţul Harghita (langa Odorheiu Secuiesc).

Reclamatia va fi insotita de certificatul de garantie in original completat la montaj de catre un service autorizat RAR, respectiv de factura si/sau chitanta pentru produsul cumparat.

SC LAMAHAR SRL isi rezerva dreptul de a valorifica anvelopele reclamate prin experti tehnici autorizati neutri, inainte de a lua decizia finala legala de rezolvarea reclamatiei. Rezultatul reclamatiilor se va comunica in termen maxim de 15 zile lucratoare.

Veti fi responsabili pentru plata propriilor costuri de transport pentru returnarea articolului. Costurile de transport sunt nerambursabile.