Descrierea afacerii


Societatea LAMAHAR SRL este unul dintre cei mai importanti distribuitori de anvelope si camere de aer din Romania prin activitatea sa de import-export, detinand peste 15.000 de produse pe stoc. Produsele societatii noastre se adreseaza atat partenerilor comerciali, cat si consumatorilor finali. Prin gama noastra de produse stam la dispozitie pentru a gasi solutii variate si personalizate care sa corespunda cat mai bine nevoilor clientilor nostri.

Firma a fost înfiintata in 1994 si are sediul principal in satul Lupeni, (langa Odorheiu Secuiesc) din judetul Harghita. Societatea a deschis un punct de lucru in Braila cu un depozit local de 500 m2.

Activitatea principala a societatii este comercializarea anvelopelor si a camerelor de aer, iar si a accesorilor de auto, la care se adauga serviciile oferite prin service roti. Prin activitatea de import, Lamahar a devenit printre cei mai importanti furnizori de anvelope din Romania. Ca reactie la nevoile crescute ale clientilor am inceput activitatea de import de pe teritoriul Europei, activitate care am extins prin importul anvelopelor din India și China. Cu seriozitatea si flexibilitatea de care am dat dovada in decursul anilor de activitate, am reusit sa extindem activitatea noastra si pe piata internationala, prin comercializarea anvelopelor, iar si a camerelor de aer pe teritoriul UE.

Prin gama noastra completa de anvelope pentru orice tip de vehicul, de la autoturisme, camioane, masini agro-industriale, la vehicule off-road/ATV-uri, avem posibilitatea de a oferi clientilor nostri solutii variate si personalizate care sa corespunda cat mai bine nevoilor lor specifice. Prin retea noastra de distributie asiguram satisfactia nevoilor fiecarui client, atat revanzatorilor nostri, cat si a utilizatorilor finali.