Cum plătești


Metodele de plata acceptate in cazul plasarii unei comenzi pe site-ul societatii LAMAHAR SRL sunt urmatoarele:

1). RAMBURS (numerar la curier)

Aceasta modalitate de plata permite achitarea comenzii in momentul livrarii produselor. Eliberarea chitantei se face de catre firma de curierat.

Pentru persoanele juridice limita de plata este de 5.000 RON pe zi, iar pentru persoanele fizice limita de plata este de 10.000 RON pe zi.

2). Transfer bancar (OP)

Aceasta modalitate de plata permite achitarea comenzii prin transfer bancar. Plata se face in baza facturii proforme emise de catre LAMAHAR SRL dupa confirmarea disponibilitatii produselor comandate. In cazul in care nu aveti un cont bancar, puteti efectua depunere numerar direct in contul societatii LAMAHAR SRL.

Factura proforma este valabila in termen de 2 zile de la emitere, iar livrarea produselor se efectueaza dupa intrarea in contul LAMAHAR SRL a sumei aferente.

Pentru ca plata sa poata fi asociata comenzii dumneavoastra, trebuie sa mentionati pe ordinul de plata numarul facturii proforme.

Plata prin transfer bancar efectuata in numele unei persoane juridice pentru care se emite factura fiscala trebuie facuta doar din contul respectivei persoane juridice.

Preturile bunurilor si serviciilor sunt cele afisate pe site pentru fiecare produs in parte. Costul final al comenzii include valoarea bunurilor si serviciilor comandate si, acolo unde este cazul, costul de livrare pana la adresa specificata de catre cumparator.